bruiloft

Tips voor bruiloftscadeaus

Een bruiloft is natuurlijk een heel bijzondere gebeurtenis, en dan wil je ook met een bijzonder cadeau aankomen. Vaak heeft het stel al een cadeautip op de uitnodiging staan, maar wanneer dit niet het geval is kan het soms op een flinke zoektocht uitdraaien.

 

Cadeautip

Als er al een cadeautip is aangegeven, is het verstandig om hier niet vanaf te wijken. Het koppel heeft dan een specifieke wens, en waarom zou je hier vanaf zien? Het is veel leuker om ze ergens echt blij mee te maken. Als de cadeautip geld is, komt dit al snel saai over, maar je hebt genoeg mogelijkheden om hier toch een leuk cadeau van de maken. Zo kun je bijvoorbeeld een herinneringsbox maken met foto’s van het getrouwde stel en onderin het geld verstoppen. Ook heb je fotolijstjes met verschillende houdertjes om foto’s in te zetten. Je zou in sommige houdertjes een foto kunnen plaatsen en in andere een geldbiljet. Op deze manier geef je geld op een leuke manier, en de lijst kan ook nog eens opgehangen worden in huis.

 

Cadeaubon

Een ander leuk cadeau om te geven is een cadeaubon. En dan hoef je niet per se te denken aan de welbekende boekenbon of bioscoopbon. Er zijn tegenwoordig een hoop leuke cadeaubonnen op de markt waarmee je het bruidspaar echt kunt verrassen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel belevenissen, zoals een weekendje weg, een heerlijk etentje, of een wellnessdag. Voor de avonturiers zijn er ook originele belevenissen, zoals skydiven of flyboarden.

 

Overige cadeaus

Verder zijn er nog een heleboel cadeaus waarmee je het bruidspaar erg blij kunt maken. Echter moet je het bruidspaar hier wel goed voor kennen. Vaak kun je ook in de tijd voor de bruiloft extra goed luisteren naar de interesses wanneer je het bruidspaar spreekt. Wie weet kom je zo ongemerkt op een leuk en origineel cadeau.