Verjaardag

Cadeautips voor een babyshower

Heb je binnenkort een babyshower van je beste vriendin of zus? Dan wil je natuurlijk aankomen met een prachtig cadeau. Het is ontzettend leuk om babyspulletjes te kopen. In elke winkel met babykleding wil je het liefst alles kopen. Alle rompertjes, broekjes en sokjes zijn nou eenmaal zo schattig! Veel kleertjes die tijdens een babyshower worden gegeven zijn gericht op de periode vlak na de geboorte. Dit zijn vaak kleine maatjes, maar de baby groeit nou eenmaal snel. Hij of zij zal dus nooit alle kleertjes kunnen dragen, wat ontzettend zonde is! Daarom is het veel leuker om een ander mooi cadeau te geven aan je vriendin of zus. In deze blog geven we je een aantal handige cadeautips.

Boeken

Boeken zijn perfect om cadeau te geven tijdens een babyshower. Je kunt een boek voor de aanstaande moeder kopen, waarin ze van alles kan lezen over de zwangerschap, de bevalling en het hebben van een kleintje. Dit is heel erg interessant voor een aanstaande moeder, en hier zal ze dan ook zeker veel plezier van hebben. Ook kun je ervoor kiezen om leuke boekjes voor de baby te kopen. De meeste cadeaus zullen gericht zijn op de periode vlak na de geboorte, maar daardoor is het juist extra leuk om iets te geven voor over een tijdje. Je kunt dus kiezen voor een leuk boek wat de aanstaande ouders over een tijdje kunnen voorlezen aan het kindje.

Time capsule

Ook een time capsule is een heel origineel cadeau. In een time capsule kunnen de ouders allerlei leuke spulletjes doen, zoals het geboortekaartje en een foto van de echo. Na een aantal jaren kunnen ze de time capsule openmaken samen met hun kindje, wat een ontzettend leuk moment is!

Zelfgemaakte cadeaus

Zelfgemaakte cadeaus zijn altijd goed voor een babyshower. Vooral als je creatief bent, is het leuk om zelf bijvoorbeeld een dekentje of een mutsje te maken. Alleen het idee al dat je de moeite hebt genomen om zelf een cadeau te maken, wordt op prijs gesteld door de aanstaande ouders!

Verwendag voor mama

Veel cadeaus zullen gericht zijn op de baby, maar de aanstaande moeder verdient ook wel een cadeautje. Je kunt er dus ook voor kiezen om een verwendag cadeau te doen aan de aanstaande moeder. Een zwangerschapsmassage of een dagje wellness kunnen heerlijk ontspannend zijn.

Pretecho

Ook kun je ervoor kiezen om een pretecho cadeau te geven. Voor aanstaande ouders is het namelijk heel bijzonder om hun kindje te zien op een echo. Tijdens een pretecho hebben de ouders uitgebreid de tijd om hun kindje te bekijken. Daarnaast vindt een pretecho bij pretecho&zo plaats in een gezellige omgeving, wat een stuk leuker is dan de medische echo in het ziekenhuis. Hier kunnen de ouders hun kindje zelfs in 3D of 4D bekijken, wat extra bijzonder is. En na afloop krijgen ze een aantal foto’s en filmpjes mee naar huis om nog even verder te genieten!