Zwanger

Mooiste cadeau tijdens een zwangerschap? De Echobon!

Je hebt een vriendin, familielid of kennis welke zwanger is en je wilt deze een mooi cadeau geven? Misschien is het geven van een Echobon wel een goed idee! Wat is er nu mooier voor aanstaande ouders om al een glimp van hun ongeboren baby te kunnen opvangen? Gegarandeerd dat iedereen erg blij wordt van zo’n mooi cadeau,

Wie zwanger is doet dagen niets anders dan dromen over het kindje dat op komst is. Zeker wanneer de buik begint met groeien wilt een zwangere vrouw maar al te graag weet wat zich allemaal in de buik afspeelt. De Nationale Echobon is dan het mooiste cadeau wat je kunt krijgen. Met een Nationale Echobon kun je tegoed geven op het maken van een pretecho. Bij een pretecho kan men in een intieme omgeving alvast een kijkje nemen naar hun baby.

De Nationale Echobon kun je al verkrijgen vanaf een bedrag van €15. Er zijn vele verschillende bureaus bij aangesloten waar je een pretecho kunt laten maken wanneer je een Nationale Echobon hebt ontvangen, van een pretecho Breda tot een pretecho Groningen. De prijzen variëren bij de diverse bureaus en ook het soort echo welke mogelijk is kan variëren. Bestel gemakkelijk de Nationale Echobon online of bij één van de aangesloten praktijken.