Horloges

Geef je beste vriend een refurbished iPhone cadeau!

Een nieuwe telefoon uitzoeken voor jouw vriend, hoeft niet altijd te betekenen dat je een vermogen kwijt bent. Het is namelijk best mogelijk om voor een veel lager bedrag een gloednieuw telefoon te kopen. We hebben het dan over een refurbished iPhone. In deze tekst gaan we kijken wat een refurbished iPhone precies is en uiteraard ook wat de voordelen zijn.

Wat is een refurbished Apple?


Refurbished betekent simpelweg dat de telefoon van binnen helemaal vernieuwd is. Dat betekent dat de Apple iPhone gebruikt is, maar dat hij van binnen gloednieuw is. Voor mensen die niet een nieuwe telefoon willen kopen is dit natuurlijk een ideale telefoon. De telefoon is vernieuwd van binnen, maar bevat wel gebruikssporen. Het enige waar je dan ook aan kan zien dat de telefoon eerder gebruikt is, zijn de gebruikssporen. Verder is de telefoon dus gloednieuw en wanneer je een goede apple iPhone voor je beste vriend wil kopen, is dit natuurlijk de beste manier. Hij haalt hier namelijk ook een hoop voordelen uit.

Voordelen van een refurbished iPhoneHet allergrootste voordeel zit in de prijs. De telefoon is vele malen goedkoper dan wanneer je kiest voor een nieuwe telefoon in de winkel. Dit komt natuurlijk omdat hij gebruikt is en daardoor is hij iets minder waard. Omdat de telefoon van binnen nieuw is, zal hij hier verder niets van merken behalve natuurlijk de gebruikssporen die zichtbaar zijn. Daarnaast hoeft hij niet een duur abonnement te nemen. De iPhone kan gebruikt worden door mensen met een prepaid of met een ander abonnement. Omdat de telefoon niet in de winkel gehaald is, is het ook geen verplichting om een abonnement er bij af te sluiten. Vaak betaal je het meeste namelijk voor de mobiel die je er bij neemt in tegenstelling tot een refurbished telefoon die je namelijk zonder abonnement neemt. Mocht je je toch zorgen maken over de telefoon dan is er het voordeel nog dat er garantie op zit. Net als bij een gloednieuwe telefoon uit de winkel, is er bij dit soort telefoons ook gewoon een garantie op.

Bron: Rephone.nl