kerst

Hoe stel je het perfecte kerstpakket samen?

De feestdagen staan weer om de hoek. De perfecte tijd om je werknemers extra in het zonnetje te zetten en te verwennen met een kerstpakket. Toch wordt het steeds lastiger om elk jaar weer iets origineels te bedenken. Want hoe stel je het perfecte kerstpakket bij www.premiumwereld.nl/ samen? Kan jij na al die jaren wel weer wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder en ontdek enkele handige tips.

Wacht niet te lang met bestellen

Denk niet dat je een week voor de feestdagen nog wel even snel de kerstpakketten kunt regelen. De kans is groot dat het overgrote deel dan al uitverkocht is. Bovendien hebben de pakketbezorgers het op dat moment zo druk, dat je bestelling waarschijnlijk nooit meer op tijd binnen zal zijn. Daarnaast kost het ook tijd om een kerstpakket samen te stellen. Zeker wanneer je ook nog eens voor persoonlijke items kiest. Zorg er daarom voor dat je dit echt een paar weken van tevoren regelt. Het zou vreselijk zijn als de pakketten te laat in ontvangst worden genomen.

Origineel met een persoonlijke touch

Na al die jaren heb je de meest geijkte kerstpakketten voorbij zien komen. De pakketten met allerlei lekkere snacks of hapjes en drankjes van de lokale boer. Heerlijk, dat wel. Maar het wordt wel een beetje saai als je je werknemers elk jaar hetzelfde cadeau geeft. Pak het daarom dit jaar wat origineler aan. Bijvoorbeeld door voor een aantal persoonlijke items te kiezen. Laat bijvoorbeeld een vouwmeter bedrukken met het logo van het bedrijf of de initialen van je medewerker. Dit is iets wat ze dagelijks gebruiken en dus zal het zeker van pas gaan komen. Zo maak je het kerstpakket direct een stuk persoonlijker.

Het is dus goed om origineel te zijn, maar overdrijf het niet. Het is niet de bedoeling dat je zo orginieel bent dat het item uiteindelijk ergens in de kast wordt gestopt en het niet eens gebruikt kan worden. De ontvanger moet er wel echt wat aan hebben.

De juiste inhoud

Het is onmogelijk om voor iedereen het juiste pakket samen te stellen. Smaken en wensen

verschillen nou eenmaal. Zeker bij grote bedrijven is dit onmogelijk. Het is echter wel belangrijk dat je voor een inhoud kiest waar het overgrote deel van de medewerkers ook echt iets aan zal hebben. Wil je bijvoorbeeld etenswaren cadeau doen? Maar weet je dat een groot deel ook vegetarisch of zelfs vegan eet? Zorg er dan voor dat je ook een vegan variant kunt bieden. Met de juiste inhoud weet je zeker dat iedereen hier ook daadwerkelijk gebruik van zal maken en dat het niet ergens in de kast zal belanden.

Heb je slechts een klein bedrijf met een beperkt aantal medewerkers? Dan ken je iedereen waarschijnlijk vrij goed. In dat geval is het wellicht een goed idee om voor iedereen persoonlijk een pakket samen te stellen. Dat kost wel iets meer tijd, maar zo weet je zeker dat elk pakket daadwerkelijk bij de ontvanger past. Zo wordt het geven van de pakketten gegarandeerd een succes.