Overig

HERENSCHOENEN: HOW TO STYLE?

Van de meest stijlvolle looks met een paar stoere sneakers tot aan nette instappers. Laat je inspireren!

De grens tussen een modebewuste keuze en een modeflater ligt tegenwoordig erg dicht bij elkaar. Het modebeeld verandert namelijk continue, dus af en toe is het lastig te bepalen welke herenschoenen wél modieus staan onder een bepaalde outfit en welke schoenen je beter in de kast kunt laten staan. Gelukkig hoeft het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk te zijn! Laat je inspireren door de mooiste looks, passend bij schoenen in verschillende stijlen en stap elke dag opnieuw weer stylish de deur uit.

Style in many ways

Van alle herenschoenen zijn sneakers toch wel het meest gewild onder alle modebewuste mannen. Van basic sneakers met een witte plateauzool tot aan stoere dad sneakers met veel kleuren of een toffe print. Voor ieder wat wils! In principe kun je jouw sneakers onder elke look dragen, dat is dan ook precies de reden waarom deze fijne schoenen zo populair zijn. Of je ze nu draagt onder een jeans met een T-shirt en een bomberjack, onder een chino met mooie sweater of onder een korte broek op de warmere dagen. Met een paar sneakers kun je alle kanten op.

Comfortabel & classy

Instappers zijn het beste te omschrijven als comfortabel, gemakkelijk en heel stijlvol. Ook dit jaar zijn ze weer hét zomerse mode item voor mannen. Een paar fijne instappers komt altijd van pas. Wil je gaan genieten op het terras van de avondzon, gekleed in een casual look? Draag deze comfy herenschoenen dan onder een slim fit jeans en een dunne pullover. Een barbecue met vrienden op de planning staan? Combineer je favoriete instappers dan met een korte chino en T-shirt voor een nonchalante, maar nette look. Of ga je heerlijk uitgebreid dineren in een restaurant? Kies dan voor een geklede look door de herenschoenen te dragen onder een pantalon met een mooi overhemd.

All time favorite boots

Een paar mannelijke boots geeft elke outfit een rijke uitstraling en is daardoor een perfecte toevoeging aan je schoenencollectie. In het geval je fan bent van de desert of chelsea boots, draag deze dan onder een chino met een overhemd of T-shirt voor een casual look met een klassieke twist. Liever iets stoers? Combineer dan een paar worker of veterboots onder een stoere jeans met een T-shirt of hoodie. Alle boots hebben een eigentijdse look waardoor je eindeloos kunt blijven combineren!

Kies je favoriete paar herenschoenen bij Manfield dat past bij jouw unieke stijl en stap van top tot teen gestyled de deur uit.