Cadeau Sets

Originele cadeautips

Het bedenken van een origineel cadeau is soms moeilijker dan je denkt. Hierbij een leuke tip: bij Epoxy Studio kan je een boomstam salontafel met epoxy kopen. Vind je dit nou een leuk origineel idee, neem dan een kijkje op de site van Epoxy Studio. Zij zullen jou helpen bij het vinden van de juiste salontafel.

Een salontafel 

Het kopen van een salontafel is heel origineel. Naast dat het een origineel cadeau is,is  het ook nog effectief. Epoxy kan op vele manieren toegepast worden. Hierdoor kan een salontafel gemaakt worden naar jouw wensen. Het bedenken van de afmeting, houtsoort en gewenste vorm is van te voren wel handig. Een laag epoxy zorgt ervoor dat de tafel waterbestendig is. De laag beschermt ook de onderlaag en het is zeer hygiënisch. Zo’n laag op je salontafel geeft ook een mooi diepte-effect. De epoxylaag is meestal glanzend, maar wil je liever een mat effect dan is dat ook mogelijk. Een salontafel kan op verschillende plekken gebruikt worden, maar meestal wordt het gebruikt in de woonkamer. Het wordt dan vooral gebruikt om je drinken of eten op te zetten. Zo’n salontafel geeft je woonkamer dan een leuke sfeer.

Een eettafel

Een eettafel geven als cadeau wordt minder vaak gedaan, omdat het kopen van een eettafel duurder is. Maar dit wil niet zeggen dat het een minder leuk of origineel cadeau is. Het geven van een eettafel kan je bijvoorbeeld doen als je een cadeau wilt geven aan een bedrijf. Het hebben van een eettafel is in elk pand handig om te hebben. Een eettafel met een laag epoxy is erg hygiënisch, vooral in het bedrijfsleven. Mors je op de tafel dan maakt het niet uit, met een doekje is de viezigheid zo weg. Als je dan gemorst hebt, blijft het materiaal van de tafel ook mooi. Door de beschermende laag om de tafel is de tafel ook beschermt tegen vocht en krassen.

Een normale tafel 

Heb je nog plek over in je bedrijf of huis, dan heeft een tafel een goede toegevoegde waarde. Zet je de tafel neer in een bedrijf, dan kan je hem altijd gebruiken als vergadertafel. De tafel wordt dan meestal op kantoor of in de kantine gezet. Alle vormen en houtsoorten zijn mogelijk. Wil je graag wat speciaals in de tafel zoals bladgoud, wijnkurken, koffiebonen of stenen dat kan ook. Niks is leuker dan een epoxy tafel kopen met koffiebonen als je zelf een bedrijf hebt in koffiebonen.