Uncategorized

De leukste activiteiten voor teambuilding!

Teambuilding is belangrijk binnen vrijwel ieder bedrijf. Een goede en leuke manier om hier aan te werken is door middel van activiteiten. Daarom hebben wij enkele leuke teambuildingsactiviteiten voor je op een rijtje gezet!

Paintballen

Voor wie wel tegen een stootje kan is paintballen een leuke activiteit. Verdeel de groep in 2 of meerdere teams, en ga de strijd met elkaar aan. Alleen wanneer je goed samenwerkt kun je als winnend team eindigen! Paintballen wordt vaak buiten gedaan, ideaal dus voor in de zomer!

Lasergamen

Is paintballen toch iets te wild voor sommige collega’s? Dan bestaat er gelukkig nog een alternatief waarbij je niet door echte schoten wordt geraakt; lasergamen! Naast dat er niet met echte balletjes wordt geschoten is lasergamen tevens vaak binnen. Ook met slecht weer kan de activiteit dus gewoon doorgaan! Wanneer je wilt lasergamen voor teambuilding in Breda, ben je bij Lot66 aan het juiste adres. Ook voor vriendengroepen en kinderfeestjes is lasergamen een leuk idee!

Zeskamp

Een sportieve manier van teambuilding is zeskamp. Hierbij strijd je samen met je team tegen andere teams. Zoals de naam al zegt zijn er bij zeskamp vaak 6 verschillende onderdelen. Zijn er meer onderdelen, dan is er sprake van ‘meerkamp’. Het team dat aan het einde van de zeskamp de meeste punten binnen heeft gehaald is de winnaar! Bij iedere zeskamp worden weer andere spellen gekozen, alles is dus mogelijk. Voorbeelden van spellen die vaak bij zeskamp aan bod komen zijn boogschieten, klimmen, sumoworstelen, een stormbaan en zakspringen. 

Solextour door de stad

Wanneer je minder competitief ingesteld bent en vooral lekker wilt genieten, is het een leuk idee om een Solextour door de stad te doen. Een Solex is een ouderwetse bromfiets. Trek door je eigen stad, of ga op ontdekking in een onbekende stad!