Overig

Wat is er zo bijzonder aan Porsche?

Het automerk porsche staat enorm goed bekend in de autowereld. Top kwaliteit auto’s maken ze al sinds jaren terug. Het zijn zeer populaire auto’s bij zowel oude als jonge doelgroepen en is daarom een van de meest bekende merken in heel de wereld. Maar wat maakt een porsche nou zo bijzonder? 

Uitzonderlijk design

Veel porsches hebben een design die makkelijk te onderscheiden is van andere auto’s. De mooie ronde vormingen zorgt voor een enorm strak design. Zo heb je bijvoorbeeld de nieuwe porsche taycan. Als je die ziet rijden weet je gelijk dat het een porsche is aan de mooie vormen en iconische kont van de auto. Daarbij is ook het brullende geluid van porsche een enorm herkenbaar punt van de auto’s. 

Porsche auto’s worden hardnekkig getest

Alle auto’s worden getest op bepaalde punten om te kijken of dat ze wel veilig genoeg zijn natuurlijk. Zo zijn de exclusieve automerken meestal een tikkeltje erger daar in om de auto’s nog verder te testen dan standaard. Bij porsche is het zo dat alle modellen getest worden op veel verschillende dingen. Zo worden ze getest op het circuit en verschillende minder goede wegdekken zoals grind, zand en gras. Ook worden alle porsche auto´s landurig getest in een windtunnel om de auto zo aerodynamisch te krijgen als wat fysiek mogelijk is. Porsche focust namelijk enorm veel op de vorm-volgfunctie van hun auto’s. Pas zodra dit allemaal optimaal is, publiceren ze het design. 

Zo is het ook logisch dat porsches speciaal onderhoud nodig hebben. Gelukkig zijn er meerdere partijen binnen nederland die dit doen. Procar Tilburg is gespecialiseerd in alles wat met porsche te maken heeft. Zo kun je er ook voor onderhoud voor je banden bijvoorbeeld terecht! 

Zowel een dagelijkse auto als sportauto

Het fijne van porsche is dat het erg multifunctionele auto’s zijn. Zo zijn er enorm veel porches waar je bij wijze van races mee zou kunnen doen op een circuit. Maar er zijn ook enorm comfortabele SUV’s. Ook heeft elke auto verschillende rijstijlen die je aan en uit kan zetten. Zo heb je bijvoorbeeld de ECO modus, de sport modus en de comfort modus.