Overig

Lekker goedkoop weekendje weg met het vliegtuig

Vanaf Rotterdam airport vlieg je zo een weekendje naar Berlijn, Londen, Parijs of Brussel. Met goedkope vluchten kun je een heel weekend genieten van een reis naar een van de leukste steden op Europees grondgebied. Taxi Rotterdam airport laat jouw vakantie op een fijne manier beginnen zonder poespas en gedoe. Je wordt direct voor de vertrekhal gereden en komt na een leuk weekendje weg weer uitgerust thuis.

Stedentrip Brussel

In ruim een half uur zit je zo met het vliegtuig in Brussel. Deze grote Vlaamse stad heeft indrukwekkende monumenten en leuke goedkope hotels. Een goedkoop weekend weg wordt makkelijk als je Brussel kiest. Daarnaast beschikt de stad over vele toeristische toppers en uitgaansgelegenheden. Goedkope vliegtuig maatschappijen als Transavia en easyjet vliegen dagelijks meerdere keren vanuit Rotterdam naar Brussel. De grote markt in Brussel mag bijvoorbeeld niet ontbreken in het hart van de bruisende stad. Daarnaast kom je tijdens de stedentrip bekende iconen tegen als Manneke Pis en het Atomium, het visitekaartje van Brussel. Verder kun je het Mini-Europe park bezoeken en het adembenemende st. Michiels en st. Goedele Kathedraal.

Parijs

Ook naar Parijs kun je goedkoop vliegen. De bruisende Franse modestad heeft veel bekende iconische gebouwen en musea. Een bezoekje aan de Eiffeltoren is natuurlijk onmisbaar. Maar ook het grote museum het Louvre met meesterstukken uit de geschiedenis is onmisbaar tijdens een bezoekje aan Parijs. De stad bevat romantiek en is ideaal voor stellen. Je vindt er veel goedkope hotels en hostels. In de ochtend haal je een ontbijtje bij een croissanterie om de hoek. De stad bevat een groot scala aan trekpleisters en je kunt er op en top shoppen. Vliegen naar Parijs kan al voor een paar tientjes vanaf Rotterdam airport.

Londen

In Londen worden alle zintuigen geprikkeld. Voel jezelf als een prinses of prins in het royale Buckingham Palace en beklim de London Tower. Fotografeer de beroemde Big Ben aan de Theems en koop de mooiste spullen in Oxford Street. Londen bevat veel geschiedenis en dat zal je in elk monument, gebouw of museum weer terug zien. Ook is er voor ieder budget wel een leuke accommodatie te vinden om een weekend in te overnachten. Ook biedt Rotterdam airport veel aantrekkelijk geprijsde vluchten naar Londen aan.