Cadeau Sets

Op zoek naar een relatiegeschenk? Laat katoenentassen bedrukken

Het is over het algemeen geen makkelijke opgave om een perfect relatiegeschenk te bedenken. Wel is het erg belangrijk om een blijvende indruk achter te laten bij de ontvanger. We bespreken een aantal opties qua Relatiegeschenken bij OrangeSmile.

Waarom een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk is in de zakelijke wereld erg belangrijk om jouw relaties zo te laten weten dat je aan ze denkt, ze steunt, of ze helpt bij een zakelijk probleem. Om deze reden is het belangrijk dat dit geschenk passend is bij de situatie en ook iets zegt over het bedrijf zelf. Populaire opties zijn bijvoorbeeld het kiezen van lokale producten of bedrukte producten. Vooral dit laatste is een steeds vaker voorkomende optie en dat is niet voor niets. Het geven van bedrukte relatiegeschenken helpt om zo vers in de gedachten te blijven bij deze relatie.

Katoenentassen laten bedrukken als relatiegeschenk

Onder de categorie bedrukte producten voor relatiegeschenken is de katoenen tas een zeer populaire optie. Naast katoenen tassen worden ook veel andere producten bedrukt zoals thermos flessen, muis matten, pennen, agenda’s, notitieblokken, paraplu’s, laptop hoezen en noem het maar op. Al deze producten hebben echter één ding gemeen met elkaar, ze zijn allemaal praktisch en kunnen ook daadwerkelijk gebruikt worden. Het voordeel hiervan is dat jouw relatie het relatiegeschenk niet meteen in de prullenbak gooit maar het hoogstwaarschijnlijk ook echt gaat gebruiken. Op deze manier blijf jij in hun gedachten elke keer wanneer het product gebruikt wordt. Ideaal dus! Katoenentassen laten bedrukken is dus helemaal zo’n slechte optie nog niet.

Katoenentassen laten bedrukken voor bedrijfsreclame

Zoals we al kort besproken is het dus van belang dat een relatiegeschenk ook daadwerkelijk functioneel is zodat je relatie het product gaat gebruiken. Het grote voordeel van een bedrukt relatiegeschenk is dat de gebruiker van het product “gratis” reclame voor jouw bedrijf aan het maken is door het product te gebruiken. Katoenen Tassen in het bijzonder worden overal mee naartoe genomen. Zo zie je jouw logo of bedrijfsslogan opeens overal op straat simpelweg omdat jij iemand een tas hebt gegeven met dit logo, Dit is dus relatief goedkope en ongedwongen reclame voor jouw bedrijf en kan bijzonder nuttig zijn.

Extra’tje voor jouw relatiegeschenk

Wanneer jij er voor kiest om een katoenen tas te gebruiken als relatiegeschenk (bedrukt uiteraard) is het leuk om jouw relatie een extraatje te geven. Hiermee bedoelen we dat het leuk is om de tas ook daadwerkelijk te vullen met andere dingen zoals pennen, boekjes, bedrijfsinformatie, usb sticks, etc. Kleine functionele producten die het relatiegeschenk niet iets specialer maken. Ook deze producten kunnen natuurlijk bedrukt worden. Vaak is de bedrukker van een tas ook gespecialiseerd in andere producten dus dit kan je gewoon bij hetzelfde bedrijf doen. Op deze manier geef jij een persoonlijk cadeau wat jouw zakelijke relatie moeilijk kan vergeten. De moeite waard om te kijken dus.

Waar kan je Katoenentassen laten bedrukken?

Het laten bedrukken van producten is tegenwoordig steeds makkelijker. In bijna elke stad zit tegenwoordig wel een drukker. Naast een winkel in de buurt zijn er online enorm veel bedrijven die allerlei producten voor lage prijzen laten bedrukken. Ga dus online eens op zoek naar een geschikt bedrijf!