Tips

De voordelen van een container huren

Het huren van een container is een slimme keuze, zeker wanneer je op je bedrijf te maken krijgt met verschillende afvalstromen. Het huren van een container kan veel zorgen weghalen voor je bedrijf, zodat je afvalprobleem op een goede en veilige manier opgelost kan worden. Ben je benieuwd naar de voordelen van een container huren? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Containers aanpassen aan het afvalprobleem

Wanneer je containers huurt, kun je deze aanpassen aan het afvalprobleem dat bij jouw organisatie. Zo heb je verschillende formaten containers en containers voor verschillende afvalstromen. Op die manier kun je elke afvalstroom veilig inzamelen. Wil je een container huren bij Renewi? Dan heb je ook de mogelijkheid om containers te personaliseren.

Afval wordt gescheiden ingezameld

Wanneer je containers huurt voor je afvalprobleem, dan kun je afval beter scheiden. Daarvoor is het wel belangrijk dat je aparte containers hebt voor verschillende afvalstromen. Dit is een groot voordeel, omdat je zo minder grote afvalhopen hebt bij je organisatie. In plaats van al het afval op één hoop te gooien, verspreid je het over verschillende containers. Dat maakt het ook makkelijker voor een afvalverwerkingsbedrijf om je afval te recyclen.

Het afval wordt opgehaald

Na de inzameling van het afval, moeten de containers ook met regelmaat geleegd worden. Wanneer je een container huurt, wordt het legen van de containers en het ophalen van het afval door het afvalverwerkingsbedrijf geregeld. Huur je een container bij Renewi? Dan zorgt Renewi dat de containers op tijd geleegd worden en zij halen het afval voor je op. De frequentie van het legen is afhankelijk van jouw afvalprobleem en wordt in overleg bepaald. Zo weet je zeker dat je een op maat gemaakte oplossing krijgt.

Het afval kan duurzaam worden verwerkt

Het is niet bij elk afvalverwerkingsbedrijf zo, maar tegenwoordig proberen zij zo duurzaam mogelijk jouw afval te verwerken. Wil je er wel van verzekerd zijn dat jouw afval duurzaam verwerkt wordt, bijvoorbeeld om de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie te behalen? Dan kun je een container huren bij Renewi. Renewi probeert het afval zoveel mogelijk te recyclen en te hergebruiken, omdat dat beter is voor het milieu. Het verbranden van afval is namelijk veel vervuilender dan het recyclingproces.