Cadeau Sets

Een uniek geschenk nodig? Doe een vulpen cadeau!

Een vulpen kopen is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij de zoektocht naar een uniek geschenk. Toch zijn vulpennen tegenwoordig ontzettend populair. Ze worden steeds vaker cadeau gedaan. Niet alleen als relatiegeschenk in de bedrijfssector, maar ook in de particuliere wereld. Het is hét perfecte cadeau voor iedereen die graag schrijft.  

Soms lijkt het wel alsof pennen geen duidelijke rol meer in ons leven spelen. We richten ons steeds vaker op typewerk. Een notitie maken? Dan wordt al gauw de smartphone of tablet erbij gepakt. Aantekeningen maken doen we op de laptop. Daardoor is het bijna niet meer nodig om ouderwets te schrijven. En dat is jammer, want schrijven biedt enorm veel voordelen. Een vulpen cadeau doen is dan ook nog steeds gewenst. En dan niet zomaar een vulpen natuurlijk. Een luxe Parker pen kopen is precies hetgeen wat jouw cadeau zo speciaal maakt. Hieronder geven we enkele redenen waarom een vulpen kopen ook anno 2020 een slim idee is! 

Lange levensduur 

Hoewel inderdaad veel dingen tegenwoordig digitaal gebeuren, zal de noodzaak om een pen te gebruiken nooit geheel verdwijnen. Wat doe je bijvoorbeeld wanneer je aan de telefoon bent en snel wat moet opschrijven? Pen en papier natuurlijk. Bovendien biedt schrijven ook nog eens veel voordelen voor de creativiteit. Zo blijkt uit verschillende wetenschappelijke studies dat schrijven verschillende gebieden in de hersenen aanspreekt die niet worden aangesproken bij tokkelen op een smartphone of toetsenbord. Hierdoor is men creatiever en wordt opgeschreven informatie beter onthouden. 

Daarom moet eigenlijk iedereen over minimaal één goede pen beschikken. Mont blanc pennen cadeau doen helpt jouw dierbare alvast een beetje op weg. Daarnaast is een goede vulpen cadeau doen niet alleen heel praktisch, maar is het ook nog een veel beter voor het milieu dan wanneer je simpelweg een pakje balpennen in huis haalt. Een luxe lamy vulpen bij Pwakkerman.com beschikt over een enorm lange levensduur, waardoor je deze bij goed gebruik niet meer hoeft te vervangen. Een cadeau wat een leven lang mee zal gaan. 

Het perfecte cadeau voor echte schrijvers 

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die echt dol is op schrijven? Dan is een vulpen natuurlijk altijd het perfecte cadeau. Echte schrijvers zullen immers beamen dat schrijven niet alleen simpelweg iets typen op je laptop is. Zij zullen op ieder moment van de dag over de juiste tools willen beschikken om hersenspinsels op te schrijven. Een goede Waterman pen kopen van Pwakkerman.com is dan ook zeker een slim idee wanneer je een echte schrijver wilt verrassen. Deze kunnen zij zowel onderweg als thuis gebruiken. Het perfecte schrijfmiddel voor ieder moment. 

Personaliseren 


Wist je dat het ook nog eens mogelijk is om luxe vulpennen te graveren? Bij veel webshops is de graveerservice geheel gratis. Hiermee kun je het cadeau helemaal naar wens personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor de initialen van jouw dierbare. Of laat een mooie andere inscriptie of quote plaatsen. Zo maak je het cadeau nóg persoonlijker. Als je het cadeau met liefde geeft, zal de boodschap nooit verkeerd vallen. Een persoonlijk en praktisch cadeau valt natuurlijk altijd in de smaak.