Cadeau Sets

Van sieraden tot schrijfwaren; Cross pennen stellen nooit teleur

Cross pennen herken je direct aan hun sieraad-achtig uiterlijk en het feit dat het bedrijf Cross ooit begon als juwelierszaak is dus nog steeds zichtbaar. Al in 1846 werd Cross gevraagd om een pen te ontwerpen en vanaf dat moment was Cross pennen een feit. Ook al blijven ze trouw aan hun herkomst en geschiedenis, Cross is ver van ouderwets te noemen. Kies je voor een Cross pen, dan krijg je een stijlvolle pen die gezien mag worden inclusief een mechaniek waar Cross zo trots op is dat je er een levenslange garantie op krijgt.

Cross pennen combineren stijl en techniek

De geschiedenis van het bedrijf Cross straalt door in de pennen die ze verkopen. Cross pennen zijn een sieraad op zich en worden dan ook gedragen om gezien worden. Vooral Amerikaanse presidenten en journalisten waren en zijn nog steeds erg gecharmeerd van dit merk. Naast de metalen die de buitenkant van de Cross pen sieren, bevat de binnenkant van deze pennen ook een hoogstandje. Het mechaniek is zo verfijnd dat je optimaal schrijfplezier ervaart. Hier staan Cross pennen dan ook bekend om. Cross zelf is erg verzekerd van de kwaliteit die ze leveren. Daarom mag je het mechaniek de rest van je leven kosteloos laten repareren. 

Verschillende soorten pennen

Cross maakt verschillende soorten pennen. Er zijn de standaard balpennen, vulpotloden en vulpennen. Deze zijn te krijgen in verschillende series en prijsklassen. Zo kun je bijvoorbeeld een balpen en een vulpen bestellen uit dezelfde serie en een set bezitten. Cross is tegelijkertijd vooruitstrevend en heeft de stylus ontwikkeld. Dat is een pen die je kunt gebruiken bij sommige telefoons of tablets. Het is dus zeker niet zo dat Cross pennen in de 19e eeuw zijn blijven steken. Het is een merk dat met de tijd is meegegaan en tegelijkertijd een beetje historie laat doorschemeren.

Welke Cross pen is het beste voor jou?

Als je voor een Cross pen gekozen hebt, staat je de zware taak te wachten om te besluiten welke soort pen het moet worden. En dan kun je kiezen uit de bekende balpen of een vulpen. De balpen stelt eigenlijk nooit teleur en bevat inkt op oliebasis wat betekent dat het heerlijk schrijft en niet uitveegt. De vullingen kunnen vervangen worden en zo pas je de pen elke keer weer aan op wat voor jou het beste is. Vulpennen zijn klassiek, luxe en traditioneel. Ze bevatten een patroon gevuld met inkt dat je aanvult of vervangt als hij leeg is. Een handtekening gezet of een brief geschreven met een vulpen pik je er gemakkelijk uit en heeft direct een sierlijk uiterlijk.

Een Cross pen laten graveren

Welke van de Cross pennen je ook kiest, je zult geen spijt krijgen van je keuze. Daardoor zijn Cross pennen ook een ideaal geschenk. Laat hem graveren en je geeft iemand een onvergetelijk en speciaal cadeau dat hen jarenlang veel schrijf- en draagplezier zal opleveren. Wil jij ook pennen graveren? Neem een kijkje bij Pengraveren.nl!