Cadeau Sets

Cadeau’s voor je partner

Ben jij nog op zoek naar een geschikt cadeau voor je partner? Dan mag je van geluk spreken dat je dit artikel hebt gevonden. Wij hebben speciaal voor jou de allerleukste cadeaus op een rijtje gezet. Bespaar jezelf een hoop tijd en lees dit artikel aandachtig door, daarna hoef je alleen nog maar een aantal items te bestellen en ben je helemaal klaar voor zijn of haar verjaardag. Geef je hem of haar dit jaar een epoxy tafel Epoxyshop?

Toffe items voor in huis

Je kunt hem of haar dit jaar één of enkele toffe items voor in huis geven. Denk bijvoorbeeld aan een epoxy salontafel, een nieuwe draadloze stofzuiger van Dyson of een nieuwe messenset. Ook is het mogelijk om hem of haar te verrassen met een nieuwe geluidsinstallatie of soundbar voor jullie televisie. Afhankelijk van het budget is het mogelijk om jullie woning te voorzien van een kleine glow up. Wanneer hij of zij weg is gaan jij en je vrienden aan de slag met het opnieuw stylen van de woning. 

Een midweek op vakantie

Een vakantie kan een hoop geregel zijn, verras hem of haar daarom met een compleet geregelde vakantie. Je kunt de bestemming nog geheim houden om de verrassing extra leuk te maken! Gaan jullie een weekje naar Parijs, Rome of Venetië? Afhankelijk van het budget is het ook mogelijk om een stuk verder weg te gaan. Hoe klinkt een week vertoeven in Kroatië of Griekenland? Er zijn genoeg apps of websites waar je gebruik van kunt maken om de aller goedkoopste vliegtickets te boeken. Zo heb je al een enkeltje vanaf een paar tientjes. 

Een romantisch diner

Pak eens romantisch uit en ga terug naar de locatie waar jullie een van jullie eerste dates hadden. Vertel hem of haar niet waar jullie heen gaan en ga er beide chique heen. Herbeleef een van jullie eerste herinneringen samen en kijk terug naar de afgelopen tijd samen. Wij vinden het zelf leuk om op speciale dagen uitgebreid uit te pakken qua eten betreft. Ga jij voor een zes of zeven gangen diner of toch liever voor een drie gangen diner en een romantische afsluiter thuis?