Overig

Aosept Plus Hydraglyde zonder conserveringsmiddelen

Het soort lenzenvloeistof dat je kiest heeft een grote invloed op met hoeveel plezier jij je lenzen draagt en Aosept Plus Hydraglyde is dan één van de keuzes die je hebt. Als je de verkeerde lenzenvloeistof gebruikt kun je problemen ervaren, zoals droge- en rode ogen, irritatie, jeuk, verminderd zicht en oogontsteking. Dat alles kan in veel gevallen gemakkelijk worden opgelost als je van lenzenvloeistof verandert. Overstappen doe je niet zomaar en het beste doe je dat ook samen met je opticien. Op die manier weet je zeker dat de vloeistof die het beste aanvoelt, ook de gezondheid van je ogen niet verslechtert.

Aosept Plus Hydraglyde

Ga je van lenzenvloeistof veranderen, dan ga je eerst naar je opticien om je ogen te laten testen. Deze kan je dan direct al vertellen of je ogen droger zijn dan gemiddeld, bijvoorbeeld, of dat je misschien een allergie hebt voor de conserveringsmiddelen in de vloeistof. In dit laatste geval is er lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen en Aosept Plus Hydraglyde is dan één van de beste opties in die situatie. Het is geschikt voor gebruik bij zowel harde- als zachte lenzen en heeft voor mensen met een allergie een aantal belangrijke voordelen.

  • Aosept Plus Hydraglyde bevat geen conserveringsmiddelen en is daarom uitermate geschikt voor mensen met gevoelige ogen.
  • Het is ook een vloeistof die de lenzen erg goed hydrateert en dat betekent dat ze niet droog aanvoelen als je ze draagt.
  • Terwijl je je lenzen opbergt reinigt Aosept Plus Hydraglyde ze grondig, wordt al het eiwit verwijderd en worden je lenzen volledig gedesinfecteerd.

Overstappen naar een andere lenzenvloeistof

Als je opticien aangeeft dat het goed mogelijk is dat jij gevoelige ogen hebt, dan is het verstandig om over te stappen naar een andere lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen. Naast Aosept Plus Hydraglyde zijn er ook andere aanbieders. Schaf daarom enkele verschillende merken lenzenvloeistof aan en kies dan een reisverpakking. Je probeert de vloeistof een paar weken uit en vervolgens ga je weer naar je opticien om het resultaat te meten. Je voelt waarschijnlijk al aan je ogen dat het beter of slechter gaat, maar je opticien kan dat vanuit een medisch standpunt ook bevestigen. Met je eigen ervaring plus de resultaten van de opticien, bepaal je dan of Aosept Plus Hydraglyde de beste nieuwe vloeistof is voor jou.

Koop je lenzenvloeistof online

De beste plek om Aosept Plus Hydraglyde te kopen is online, via Lens2day.nl. Nadat je de bovenstaande stappen met je opticien hebt doorgelopen weet je zeker dat je een vloeistof hebt gekozen die het dragen comfortabeler maakt en die je ogen niet beschadigt. Nu kun je online gaan zoeken naar de goedkoopste aanbieder. In veel gevallen krijg je korting als je een grotere bestelling plaatst. Deze heb je dan binnen een paar dagen al in huis. Vergeet niet dat lenzenvloeistof wel een houdbaarheidsdatum heeft. Daarom is het belangrijk dat je niet te veel in één keer bestelt. Koop je lenzenvloeistof online en je profiteert altijd van de beste deals.