Overig

Waarom jij voor de Pomade Reuzel Blauw als cadeau moet kiezen!

Pommade is een product waarmee jij je haar perfect in model kan stijlen. Het is een olie- en wasachtige substantie en zorgt ervoor dat je haar steil wordt en gaat glanzen. Pommade is een product dat niet opdroogt, dat in tegenstelling tot haarlak of gel. Er zijn een aantal verschillende kleuren pomade online te bestellen, met ieder zijn eigen eigenschappen.

Rode Pomade Reuzel

Deze reuzel is als eerste geboren om het maar even zo te zeggen. Dit is een reuzel op waterbasis en daarmee makkelijk uit je haar te wassen. Als je deze reuzel in droog haar gebruikt, geeft hij genoeg hold om je haar te modeleren, maar een hoge kuif zal met deze reuzel niet gaan.

Groene Pomade Reuzel

Dit is een totaal andere reuzel dan de rode reuzel. De rode reuzel was de eerste reuzel op olie basis en dus vrij vet. Het uitwassen van deze reuzel heeft dan ook echt een goede shampoo nodig. Deze variant is wat soepeler in het haar en glanst iets meer dan de rode pomade. Door de olie is deze pomade wat zwaarder, waardoor hij prima te gebruiken is om te modeleren, maar een hoge kuif kan je wel vergeten.

Roze Pomade Reuzel

Deze reuzel is de sterke broer van de groene pomade. Zoals gezegd is de groene pomade prima uit te wassen met een goede shampoo, maar deze roze pomade is ook op oliebasis gemaakt, maar is zo vet als frituurvet. Je zal een paar keer nodig hebben om deze pomade uit je haar te wassen. De sterkte van deze pomade is veel beter en een hoge kuif of psych kapsel is dan ook geen enkel probleem.

Blauwe Pomade Reuzel

Dit is de laatste telg van de pomade producten en is een verlengde van de rode pomade. Zowel de rode als blauwe reuzel zijn op waterbasis, echter is de reuzel blauw wat stugger dan de rode. Daardoor is de blauwe reuzel beter in staat om je kapsel te modeleren en op te bouwen. De blauwe reuzel is prima te gebruiken bij een hoge glanzende kuif, waar geen vet in zit. Als je eerder altijd de rode reuzel hebt gebruikt, dan zal de blauwe even wennen zijn, aangezien er mannen zijn die vinden dat de blauwe reuzel wat lastiger is aan te brengen dan de rode reuzel. De reuzel wordt niet hard, maar je haar blijft de hele dag wel soepel en in model.