Overig

RJ Bodywear heren ondermode bij Sans-online.nl

RJ Bodywear biedt zeer mooie, comfortabele ondermode aan voor heren. Zo vind je hier onder andere t-shirts, ondergoed en accessoires. In het assortiment zitten zowel t-shirts met korte mouwen als t-shirts zonder mouwen, die eerder bedoeld zijn als ‘onderhemdje’ te dragen onder een hemd of trui. In de t-shirts heb je de keuze tussen een ronde hals, een iets meer aansluitende ronde hals, een diepere hals en een V-nek. Ook is er de keuze tussen verschillende kleuren, namelijk witte T-shirts, zwarte T-shirts, bruine T-shirts,… De pasvormen zijn basic T-shirts, regular fits, sleeveless of slim fits.

Materialen

De t-shirts zijn gemaakt van katoen en elastomeer, 100% katoen of Tencel lyocell. RJ Bodywear biedt ook T-shirts aan die gemaakt zijn van een speciale basisstof, Tencel lyocell, die gecombineerd is met een beschermlaag. Deze is ingenaaid onder de oksel en is gemaakt van ScabeauTex. Door deze beschermlaag wordt het vocht geabsorbeerd en blijft de bovenkledij gegarandeerd zweetvrij. De basisstof voelt zacht aan, is aansluitend en het okselstuk voelt comfortabel.

Ondergoed

Je vindt bij RJ Bodywear ook ondergoed terug voor heren – boxershorts in verschillende kleurtjes en met verschillende designs, alsook gemaakt uit verschillende materialen. Zo heb je de boxershort Jort 2 pack die gemaakt zijn uit polyamide en elastaan, maar voor de heren die wat milieubewuster zijn, is er ook een boxershort Jort 2 pack die gemaakt zijn van Tencel Lyocell. Deze stof is van duurzame kwaliteit, waardoor je boxers van dit materiaal lang kan dragen en ze niet na een jaar in het vuilnis verdwijnen.

Accessoires

Ook biedt RJ Bodywear mondmaskers aan die gemaakt zijn van OEKO-TEX microvezel. Dankzij dit materiaal kan je vrijuit ademen, maar deze zijn ook sneldrogend en absorberend. Naast mondmaskers vind je bij RJ Bodywear ook riemen van varkensleer.

Wil je RJ Bodywear online bestellen? Sans-online heeft vrijwel de hele collectie in het assortiment en scherpe prijzen.