Tips

Leuke cadeautips voor een man met een baard 


Is het weer tijd voor een mooi cadeau voor iemand die jou erg dierbaar is? Maar merk je dat het ook elk jaar lastiger wordt om iets geschikts te vinden? Dan ben je zeker niet de enige. Cadeaustress komt tegenwoordig letterlijk voor in de Dikke van Dale. Geen wonder, want in de huidige consumptiemaatschappij kan dat ook niet ontbreken. We hebben alles al wat we nodig hebben. We hebben dan ook niets meer te wensen. 

Hoe geef je dan toch nog iets speciaals? Iets waarmee je iemand echt kan tonen hoeveel hij voor je betekent? Simpel: ga op zoek naar iets wat écht bij hem past. Bedenk hierbij eerst goed wat karakteristiek is voor hem. In dit artikel behandelen we de leukste ideeën, cadeautips en inspiratie voor mannen met een baard. 

Nieuw scheerapparaat 


We denken er vaak zo makkelijk over. Ah, jij laat je baard staan? Dan heb je vast geen zin om iedere dag te scheren. Maar ben je je er wel van bewust dat het laten staan van een baard erg hard werken is? Hoe meer haar je hebt, hoe intensiever het is om deze op de juiste manier te verzorgen. Bovendien kunnen de attributen er doorheen vliegen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat een scheermachine regelmatig vervangen moet worden en dat je ook op het gebruik van andere accessoires moet letten. Dat kan aardig wat geld kosten. En je kunt niet zonder, want zonder de juiste apparatuur kan de verzorging van een baard heel veel tijd en energie kosten. 


Iets waar je elke man met een baard dus sowieso een plezier doet, is met het geven van de beste scheerapparaat die er momenteel is. Lees daarom de reviews van ervaringsdeskundigen en ontdek welk scheerapparaat op dit moment als beste uit de test komt. 

Een spiegel 


Woont hij in een echt mannenhuis en zijn zelfs de spiegels daar schaars? Dan zal hij er zeker blij van worden als je hem een nieuwe spiegel cadeau doet. Wees slim en geef een spiegel die hij bijvoorbeeld op een tafel kan zetten. Dus geen groot exemplaar voor aan de muur of een staande op de grond, maar eentje die hij er snel bij kan pakken tijdens het verzorgen van zijn baard. Dat is een stuk praktischer en zo weet je zeker dat jouw cadeau ook daadwerkelijk goed gebruikt kan worden. Je weet immers nooit zeker hoeveel ruimte hij in huis heeft. 

Verzorgingsproducten 


Weet je het echt niet meer? Geef hem dan een kit vol verzorgingsproducten. Denk aan baardolie, baardshampoo, baardconditioner en ga zo maar door. Als je zelf geen ervaring met baarden hebt, kan het misschien best lastig zijn om te bepalen wat hij nodig heeft. In dat geval is het verstandig om eerst eens baardtips van ervaringsdeskundigen door te nemen. Wat gebruikt de gemiddelde man met een baard zoal? Welke merken en producten zijn populair? Vervolgens kun je deze mooi bundelen tot één pakket. Dat valt gegarandeerd in de smaak.