Cadeau Sets

De leukste gadgets voor uw kind

Cadeautjes, we houden er allemaal van. Als kind konden we reikhalzend uitkijken naar de dag waarop we al dat leuks in ontvangst konden nemen. Maar onverwachte cadeaus zijn uiteraard net zo leuk. Toch wijst onderzoek uit dat geven gelukkiger maakt dan krijgen. Volgens wetenschappers kan het je zelfs een gelukkiger mens maken wanneer je regelmatig iemand verrast met een cadeau. Waar wachten we dus nog op? Dit zijn de leukste gadgets voor uw kind:

Supersonisch waterpistool

Niets is leuker dan op een zomerdag je vriendjes achterna te rennen in de tuin met een waterpistool. Een echt waterpistool gevecht is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens verkoelend. Uw kind wil het gevecht natuurlijk niet verliezen. Een supersonisch waterpistool is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook ideaal om de tegenstanders doorweekt naar huis te laten gaan!

Digitale kindercamera

Vroeg geleerd is oud gedaan. Ook kinderen kunnen de wondere wereld van fotografie ontdekken. Leuke momenten zijn er immers om vast te leggen. Een digitale kindercamera is dan ook een perfect cadeau voor uw creatieveling. Ze beschikken over allerlei functies en zijn daarbij kindvriendelijk in gebruik. Ideaal om veilig de wereld te ontdekken én vast te leggen.

Koptelefoon

Luistert uw kind graag naar muziek, maar krijgt u wel eens genoeg van zijn favoriete liedjes? Dan is een koptelefoon voor kinderen zeker geschikt. Een kinder koptelefoon heeft kleine oorschelpen en is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Daarnaast zijn de koptelefoons begrensd om gehoorschade te voorkomen. Uw kind kan dus veilig naar zijn favoriete liedjes blijven luisteren!

Zelftellende spaarpot

Uw kind kan er niet jong genoeg mee beginnen: sparen. Het is een belangrijke vaardigheid om als kind te leren, kinderen hebben immers al veel wensen. Wie op jonge leeftijd met geld om leert gaan, heeft hier op latere leeftijd baat bij. Een zelftellende spaarpot maakt het nog leuker om geld te sparen. Door het ingebouwde mechanisme wordt het geld van uw kind automatisch geteld als het in de pot wordt gestopt. Zo ziet uw kind gelijk het resultaat.
Kinderen houden nu eenmaal van gadgets. Hoe gekker, hoe beter. Met deze gadgets voor uw kind wordt het geven van cadeaus nog vele malen leuker!