Cadeau Sets

Een romantische avond met jouw vriend? Zo doe je het!

Absoluut één van de belangrijkste zaken in een relatie is dat je tijd blijft maken voor elkaar. Met tijd bedoelen we niet enkel samen op de bank zitten om naar een serie te kijken, maar ook om eens romantisch uit de hoek te komen. Het is iets wat vaak van de man in de relatie verwacht wordt, maar je scoort absoluut pluspunten als je ook eens een romantische avond voor jouw vriend plant! Maar hoe pak je dat nu aan? Hier zijn alvast enkele leuke tips!

Ga voor de favoriete gerechten

De liefde van de man gaat door de maag en dat is bij jouw vriend vast niet anders. Een echte romantische avond moet dan ook zijn favoriete gerechten bevatten. Wat dat exact is hangt natuurlijk af van de persoonlijkheid van jouw partner. Vraag grootmoeders recept voor dat ene gerecht uit zijn kindertijd en ga in de keuken aan de slag. Haal lekker afhaalchinees met een koud biertje erbij. Neem hem mee naar zijn favoriete pizzeria of ga eens lekker een ongezonde hamburger eten. Waar hij maar gelukkig van wordt!

Een heerlijke verwenavond

Een man geeft het niet zo snel toe, maar ook hij heeft af en toe nood aan even heerlijk relaxen. En hoe kan dat beter dan door een heerlijke verwenavond door jou georganiseerd? Een gezichtsmasker, een voetbadje en dan lekker samen in een jacuzzi of een sauna van Elite Wellness. Sluit dat af met een massage en zie waar de avond je nog brengt. Wedden dat hij hunkert naar meer? Heb je geen jacuzzi of sauna thuis? Dan kan je altijd even bij Elite Wellness een kijkje nemen.

Herbeleef jullie eerste date

Ook een leuk idee: ga even terug in de tijd en herbeleef jullie eerste date. Snor de eerste film op die je samen hebt gezien of neem hem geblinddoekt mee naar de locatie van jullie eerste stapjes als koppel. Dat is niet alleen een leuke manier om herinneringen op te halen, maar ook een goede methode om de liefdesvlam terug stevig aan te zwengelen.

Maak het heerlijk intiem

Een romantische avond is natuurlijk niet compleet als die niet eindigt in de slaapkamer met jullie kleren op de grond. Om dit extra spannend te maken kan je wat intieme vragen voorbereiden of opzoeken om aan elkaar te stellen. Spreek af dat er eerlijk moet geantwoord worden en vraag hem de kleren van het lijf. Ongetwijfeld ontdek je zaken die je nog niet wist.