Cadeau Sets

Wat is een goed cadeau voor een ondernemer?

Heb jij een ondernemer in je leven? Dan weet je vast wel dat je met een kieskeurig iemand te maken hebt. Of het nu een vriend, je partner of je broer is, met een klassiek cadeau hoef je niet aan te komen. Maar wat is dan wel een goed cadeau voor een ondernemer? Waar kun je een ondernemer wel een groot plezier mee doen? We zetten een aantal leuke cadeautips voor je op een rij.

De Blinkist App

Als ondernemer heb je maar weinig tijd om te lezen, maar wil je wel graag op de hoogte blijven van de nieuwste boeken. De Blinkist App is dan een ideale oplossing. Deze app is één grote verzameling van de populairste boeken van deze tijd, en vat ze samen in een short read of een korte podcast. Een jaar abonnement op deze app kost rond de 50 euro. Het is een ideaal cadeau voor de ondernemer die bij wil leren en ontspannen tegelijkertijd.

Een refurbished printer

Wil je een ondernemer iets geven waar hij echt iets aan heeft? Geef hem dan een refurbished printer. Een refurbished printer heeft dezelfde kwaliteiten als een gloednieuwe printer, maar dan voor een veel lagere prijs. De winkel geeft ook dezelfde garantie als ze zouden doen bij een nieuwe printer.

Een ergonomische stoelfiets

Een ergonomische stoelfiets, ook wel een deskpedal of een deskcycle genoemd, zet je onder je bureau en zorgt ervoor dat je als ondernemer de hele dag in beweging blijft. Ja, zelfs als je de hele dag op kantoor zit! Sommige ondernemers worden productiever als ze kunnen bewegen. Een ideaal cadeau voor een ondernemer dus.

Een koffiemachine voor op kantoor

Automatenkoffie is het nét niet. Daarom is een koffiemachine een perfect cadeau om aan een ondernemer te geven. je kunt een koffiemachine kopen in verschillende kleuren en maten, en op het vlak van budget en model is er ook genoeg keuze. Iets om rekening mee te houden; goedkope koffiemachines hebben vaak duurdere pads of koffiecapsules nodig dan de duurdere.

Een robotstofzuiger

Wil je een iets luxer cadeau geven? Een ondernemer heeft vaak niet de tijd om op te ruimen. Een robotstofzuiger is daarom een prima cadeau voor de ondernemer bij wie opruimen helemaal onderaan de to-do lijst staat. Wat ook leuk is aan een robotstofzuiger is dat je ze een naam kunt geven, maar dat ze ook nog eens een gezellige kantoorgenoot zijn, die zorgen voor afleiding op de juiste momenten.