Cadeau Sets

Jubileum van mijn bedrijf: wat voor cadeau?

Heb je binnenkort een jubileum van je bedrijf? Dat wil je natuurlijk uitgebreid vieren en daar hoort een cadeau voor je medewerkers bij. Weet je niet goed wat voor cadeaus passen bij een jubileum? Wij geven je een paar tips waar jij mee uit de voeten kunt!

Origineel en praktisch

Heb je niet zo’n groot budget, maar wil je wel graag iets leuks doen voor je medewerkers? Laat dan kleding en accessoires bedrukken! Denk hierbij aan truien, T-Shirts, sportkleding, sokken met eigen logo, tassen en paraplu’s. Wil je jouw medewerkers laten weten dat je ontspanning stimuleert? Laat dan sloffen met het logo van je bedrijf drukken! Hoe je het ook wend of keert, bedrukte kleding is altijd een leuk, praktisch cadeau dat binnen elk budget past.

Groot budget? 

Heb je een groot bedrijf en dus ook een groter budget? Geef je medewerkers dan iets waar ze echt wat aan hebben, zoals cadeaubonnen van tankstations, de trein en supermarkten. Kortingen op reizen of een volledige reis cadeau doen is ook een leuk idee; niet alleen laat je merken dat je het harde werk van je medewerkers apprecieert, maar ook dat ze het verdienen om lekker op vakantie te gaan. Wil je écht punten scoren bij je medewerkers? Keer dan een eenmalige bonus uit of geef je medewerkers een loonsverhoging ter ere van je jubileum; een groot budget betekent dat je het zo gek niet kunt bedenken.

Bedrijfstripje

Past het geven van een cadeau niet bij je en ga je liever iets leuks doen met hele bedrijf? Dan is een bedrijfstripje een leuk idee! Ga een weekend naar een kasteel in Limburg, twee dagen naar Ibiza of stel keuzes samen waar je een poll van maakt, zodat je medewerkers zelf kunnen kiezen. Een uitje met hele bedrijf zorgt niet alleen voor een leuk feest, maar is ook goed voor de teamspirit.